Cohousing Limburg

Wat is cohousing?

Cohousing is een leefgemeenschap waar bewoners hun eigen privéruimte hebben, maar ook genieten van gedeelde voorzieningen, zoals een gemeenschappelijk paviljoen, en een sterke gemeenschapsband. Bij Tervia’s geloven we in de kracht van samenleven en streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin mensen elkaar kunnen ondersteunen, inspireren en versterken.

Waarom kiezen voor onze wooneenheden in Turnhout?

Turnhout is een bruisende stad met een rijke geschiedenis, gelegen in het hart van de provincie Antwerpen. Het biedt het beste van twee werelden: de rust en groene omgeving van de Kempen, gecombineerd met de voorzieningen en culturele diversiteit van een stad. Als u op zoek bent naar een plek waar u kunt genieten van het beste dat de natuur te bieden heeft, zonder in te leveren op het gemak van het stadsleven, dan is Turnhout de perfecte keuze voor uw cohousingavontuur.

Wat Tervia’s uniek maakt

Bij Tervia’s streven we naar het creëren van een unieke woonomgeving die aansluit bij de behoeften en wensen van onze bewoners. Ons cohousingproject in Turnhout onderscheidt zich door:

Moderne Architectuur

Onze woningen zijn ontworpen met oog voor detail en comfort. Van ruime appartementen tot gezellige studio’s, we hebben voor elk wat wils. Wij bieden u volwaardige woningen met uitnodigende gemeenschappelijke ruimtes.

Duurzaamheid

Bij Tervia’s geloven we in duurzaamheid en streven we ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Onze gebouwen zijn energiezuinig en voorzien van groene technologieën.

Gemeenschapsvoorzieningen

Bij Tervia’s geloven in sfeervolle, duurzame woningen. Van gedeelde tuinen tot gemeenschappelijke ruimtes, bij ons vindt u tal van voorzieningen die het samenleven bevorderen en de sociale interactie stimuleren.

Centrale ligging

Turnhout is een prachtige omgeving om in te wonen, werken en leven. Ons cohousingproject is gunstig gelegen nabij het centrum van Turnhout, met winkels, station én restaurants op wandelafstand uw woonplek.

Inclusieve gemeenschap

Bij Tervia’s verwelkomen we mensen van alle leeftijden, achtergronden en levensstijlen. Onze gemeenschap is inclusief en divers, wat bijdraagt aan een verrijkende woonervaring voor iedereen. Geniet van de privacy in uw eigen woning en ontmoet de enthousiaste buren in de gemeenschappelijke delen.

Ontdek de schoonheid van cohousing

Bent u klaar om de voordelen van cohousing te ervaren in het prachtige Turnhout? Neem vandaag nog contact op met ons voor meer informatie over ons cohousingproject en ontdek hoe u deel kunt uitmaken van deze unieke gemeenschap. Samen creëren we een plek waar u zich thuis zult voelen, omringd door gelijkgestemde buren en de levendige Turnhoutse energie.

Deel dit artikel

Het laatste nieuws over vastgoed

Lees hier meer over de laatste trends, weetjes en gebeurtenissen rond vastgoed.

Cohousing

Cohousing België

Cohousing Vlaanderen