Bedrijventerrein La Karante 4

Bedrijventerrein La Karante 4

Bedrijfspand
Uitverkocht

Gloednieuwe KMO-zone in het economische hart van Ranst

Het bedrijventerrein La Karante 4 geeft zijn  KMO’er de kans om uw onderneming een stevige duw in de rug te geven. De KMO-units (90 – 112 -150 – 180 en 240m²) in de economische kern van Ranst lenen zich perfect als magazijn, opslagruimte of atelier, eventueel met kantoor. La Karante 4 bevindt zich in een bloeiende industriële omgeving, waar al heel wat KMO’ers en grotere bedrijven gevestigd zijn. Bovendien is er een optimale bereikbaarheid dankzij de nabijgelegen invalswegen richting Antwerpen, de Kempen en Hasselt.

 

LA KARANTE 4 BIEDT:

• 15 nieuwbouwunits
• 90, 120, 180 of 240 m²
• Publieke & voorbehouden parkeerplaatsen
• Oog voor duurzaamheid
• CO2-neutraal & EPB-conform
• Een vooruitstrevende, toekomstgerichte KMO-zone

Een duurzaam en veilig bedrijventerrein met een CO2-neutraal energieverbruik

Op het bedrijventerrein van La Karante 4 is heel wat aandacht besteed aan duurzaamheid en een spaarzaam energieverbruik.

Eén van de voornaamste streefpunten is een CO2-neutraal verbruik. Alle bedrijven die zich hier vestigen gebruiken groene energie die aangekocht wordt of op het terrein opgewekt wordt.

Er worden uiteraard ook enkel kwaliteitsvolle bouw- en isolatiematerialen gebruikt.

Op die manier garandeert La Karante 4 EPB conforme units die het K-peil zo laag mogelijk houden.

Samenwerken voor een fijne werkomgeving

Voor het onderhoud van het terrein wordt er een samenwerkingsovereenkomst tussen de mede-eigenaars gesloten. Door iedereen bij het onderhoud te betrekken, blijft de waarde van de bedrijfspanden langer behouden en wordt er samen  met de andere KMO’ers een nette en goed onderhouden werkomgeving gecreeërd.

Ideaal gelegen nabij invalswegen in Ranst

La Karante 4 bevindt zich in het industriepark aan het Albertkanaal in Ranst, waar al heel wat bedrijven hun vaste stek hebben. Een groene omgeving met vlotte bereikbaarheid naar Antwerpen, de Kempen en Hasselt.

Ter Stratenweg 44
2520 Ranst

Deel dit project