Bedrijventerrein La Corbeille

Bedrijventerrein La Corbeille

Bedrijfspand
In verkoop/verhuur

Moderne KMO-zone in groene omgeving

Ben jij ook benieuwd naar bedrijventerrein La Corbeille? Bekijk hier alvast waar we voor staan en wat onze streefpunten zijn!

Play Video

La Corbeille staat voor een moderne en hedendaagse KMO-zone met een aantrekkelijke mix van:

We geven een nieuwe thuis aan KMO’ers die een nieuwe thuis zoeken voor hun activiteiten. Onze KMO-units bieden ruimte voor:

Lees meer over dit project

Duurzaamheid

La Corbeille is een duurzame KMO-site en één van de voornaamste streefpunten is een CO²-neutraal energieverbruik. Dit houdt in dat we gebruik maken van groene energie die we aankopen of zelf opwekken. Groene energie betreft elektriciteit afkomstig uit hernieuwbare energiebronnen (zoals zonnepanelen, biomassa, windturbines, …)

Waarom u vestigen op een C0²-neutrale site?

Onze sterke punten

Met oog voor duurzaamheid op vlak van energie (EPB-conform, CO² neutraliteit)…

…waardoor de KMO-zone toekomstgericht en vooruitstrevend is.

Bij aankoop van een unit wordt u volle eigenaar. Er is geen voorkooprecht of medezeggenschap van toepassing.

Tervia’s, als projectontwikkelaar, heeft zijn kantoor op het bedrijfsterrein waardoor er een nauwe betrokkenheid wordt gecreëerd.

 

Op de KMO-zone geldt een onderhoudsbeleid voor een goed onderhouden, net en gezond bedrijfsterrein. U dient zich niet individueel toe te leggen op het onderhoud of zich te storen aan het gebrek aan onderhoud van anderen. Bovendien garandeert een goed onderhouden terrein, het behoud van de waarde van uw vastgoed.

Betrokkenheid wordt gecreeërd voor Parkmanagement La Corbeille.  Deze VZW heeft als doel om alle zaakvoerders (en/of hun afgevaardigden) met elkaar in contact te laten komen. Zij fungeren als spreekbuis voor de belangen van alle werknemers hier op het bedrijventerrein. Allerlei zaken kunnen besproken worden en samen bekijken we in welke mate we een oplossing in groepsverband kunnen zoeken.

Onder het mom van “ken je buren en jouw omgeving” biedt het parkmanagement een mooie opportuniteit om de betrokkenheid op elkaar en op het bedrijventerrein te vergroten.

In dit kader zou het parkmanagement jaarlijks een netwerkevenement kunnen organiseren.

Geschiedenis

La Corbeille, voorheen gekend als Nuco-Proba, een conservenfabriek voor groenten, startte met zijn activiteiten einde 19de eeuw-begin 20ste eeuw (1924) in Wespelaar. Samen met een andere ronkende naam als Marie Thumas uit Leuven waren zij in de eerste helft van de 20ste eeuw één van de sterkst groeiende industrieën van Vlaanderen. Vlaanderen vervulde in die tijd vooral agrarische activiteiten.

Het was eind jaren ’70 dat La Corbeille zijn activiteiten verhuisde van Wespelaar naar het bedrijventerrein in Westmeerbeek.

La Corbeille werd in 2008 overgenomen door Bonduelle, een Franse conservenproducent die na 3 jaar de vestiging sloot en alle activiteiten verhuisde naar Frankrijk.

Ca. 120 jobs gingen verloren en 14 hectaren industriegrond moest op zoek naar een nieuwe bestemming!

De KMO-zone La Corbeille bevindt zich in Westmeerbeek. Ideaal gelegen op de grens van Antwerpen-Brabant tussen Heist-op-den-Berg en Westerlo. Het bedrijventerrein is bereikbaar via de E313 en E314. Vlak naast het terrein loopt ook een fietsroute waardoor u per fiets snel en veilig ter plaatse kan komen.

Corbeillestraat
2235 Hulshout

Marlies Eyckmans

Contactformulier (Single Project Page)

Wat is je volledige naam?*(Vereist)
Hidden
Deel dit project

Beschikbaarheid

In verkoop
KMO-unit J0.6
Verkoopprijs € 475.000
Bedrijfsvastgoed, In verhuur
KMO-unit B1
Huurprijs € 750
Bedrijfsvastgoed, In verhuur
KMO-unit B1GV
Huurprijs € 1.150
Bedrijfsvastgoed, In verhuur
KMO-unit J0.3
Huurprijs € 1.200
Bedrijfsvastgoed, In verkoop
KMO-unit K1.10
Verkoopprijs € 554.000
Bedrijfsvastgoed, In verkoop
KMO-unit J1.12
Verkoopprijs € 444.000
Bedrijfsvastgoed, In verkoop
KMO-unit R18B
Verkoopprijs € 175.000