Cohousing Antwerpen
Cohousing Antwerpen

Wat is cohousing?

Cohousing is een unieke manier van wonen waarbij individuele units worden gecombineerd met gemeenschappelijke delen, zoals een gedeelde keuken of een grote gemeenschappelijke tuin. Het biedt de perfecte balans tussen privacy en gemeenschapsleven, waardoor elke bewoner de kans krijgt om de buren en andere bewoners te leren kennen en een hechte band te smeden.

Wat maakt Tervia’s uniek?

Bij Tervia’s streven we naar een actieve en betrokken gemeenschap waarin iedereen zich thuis voelt. Onze bewoners zijn nauw betrokken bij het reilen en zeilen van het project en worden aangemoedigd om samen te werken aan een leefomgeving die aansluit bij hun behoeften en interesses. Of u nu op zoek bent naar een plek om nieuwe vrienden te maken, uw passies te delen of gewoon te genieten van de gezelligheid van het samenwonen, bij Tervia’s vindt u wat u zoekt.

Ons cohousingproject is ontworpen met oog voor comfort, duurzaamheid en toegankelijkheid. Onze woningen zijn modern, energiezuinig en voorzien van alle gemakken die u nodig heeft voor een comfortabel en hedendaags leven.

Waarom kiezen voor cohousing in hartje Antwerpen?

Antwerpen is een bruisende stad met een rijk cultureel aanbod, prachtige architectuur, gezellige winkelstraten en een bruisend uitgaansleven. Het is de ideale locatie om te wonen voor mensen die houden van een actief en sociaal leven. Bovendien is Antwerpen goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt het op korte afstand van andere grote steden zoals Brussel, Gent en Amsterdam.

Klaar om de stap te zetten naar cohousing?

Interesse gekregen in cohousing? Wij heten u van harte welkom op een van de volgende infosessies over cohousing in Antwerpen. Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over Tervia’s en hoe u deel kan uitmaken van ons verhaal.

Deel dit artikel

Het laatste nieuws over vastgoed

Lees hier meer over de laatste trends, weetjes en gebeurtenissen rond vastgoed.

Cohousing Turnhout

Cohousing België

Cohousing Limburg